sobota Wrzesień 23rd 2017

Aranżacja słodkiego bufetu


Nawet na najbardziej tradycyjnych weselach jeden stolik na uboczu przeznaczony jest na ciasto, napoje, lub wytrawne przekąski (na przykład pyszne i popularne „stoły wiejskie” ze swojskimi wędlinami). Bez specjalnie wymyślnych środków można w ciekawy sposób ożywić ten fragment przyjęcia, nadać mu ciekawy i przyciągający charakter. Na przykład:
- lista prezekąsek (menu) w ładnej ramce na stoliku
- podpisy przy poszczególnych potrawach (np. nazwy serów lub ciast wbite na szpilach)
- dobranie i ułożenie smakołyków kolorystycznie
Poniżej kilka przykładów z życia wziętych :) Więcej tutaj.





Komentarze czytelników

2 komentarzy do “Aranżacja słodkiego bufetu”

  1. myFashionEye pisze:

    Magia! aż poczułam ochotę na kawę i ciastko ;) Dziękuję !!
    Pozdrawiam

  2. nienazarty.blog.pl pisze:

    Cudo :)

Komentuj